zondag 21 september 2008

Reisrevuemail Marathon Bangkok



Reisbranche loopt Midnight Run Bangkok


Dit jaar loopt opnieuw een groep prominente branchegenoten mee in de Bangkok Midnight Run. De deelnemers zamelen daarmee geld in voor het goede doel.
De deelname van de Nederlandse delegatie is geïnitieerd door het Thais Verkeersbureau, China Airlines en Reisrevue. De run start op zaterdagavond 11 oktober om middernacht en voert zes kilometer door de Thaise hoofdstad.

Vanuit Nederland lopen Norbert Good (Oad Reizen), Tjeerd Goslinga (Van der Valk Vakanties), Fred van Eijk (Travel Counsellors), Henk Kerst (Monty's Travel), Hans van den Born (333Travel), Rob Bremer (Silverjet), Martine de Knoop (Reisrevue), Stef Rijkers (China Airlines) en Harry Betist (Aviareps BrouwerBetist) mee.

Sponsor het goede doel
Reisrevue en de initiatiefnemers doen een beroep op de reisbranche om opnieuw een bedrag bijeen te brengen voor twee opvangcentra voor aidskinderen en -wezen in Thailand.




Uit de telegraaf van zaterdag 18 oktober 2008

AMSTERDAM - Alsof er geen crisis bestaat liepen Nederlandse reismanagers onlangs een half miljoen baht bij elkaar door tijdens een bliksembezoek aan Bangkok mee te doen aan de Midnight Run. Geld voor de opvang en scholing van aidswezen in Thailand

Geen opmerkingen: