zaterdag 27 december 2008

CONDOCHAIN HUA HIN Condo for rent

STUDIO APPARTEMENT TE HUUR VOOR 8000 a 10000 Baht per maand is ongeveer 200 euro.
Gelegen op de 11e etage aan de schaduwzijde van het gebouw, dus niet te warm overdag.
Vele eigenaren verhuren hun condo maar in highseason,van oktober tot en met eind maart echt veel volgeboekt.
Afstand Condochain naar Hua Hin city zo'n 2 kilometer, maar op zo'n 5oo meter schuin aan de overkant van de straat een perfect shoppingcentre, MarketVillage.
Meer info over Hua Hin op http://www.tourismhuahin.com/ .





Op de 2e etage aan de zonkant zwembad en fitnessruimte, 100 meter van het strand gelegen.
HUA HIN




Hua Hin is de oudste badplaats van Thailand en gelegen op de westoever van de Golf van Thailand. Deze plaats is zeer geliefd bij de Thaise bevolking, die dan ook gedurende het weekend de stranden vullen maar door de weeks wegblijven. Hua Hin is een aanrader voor rustzoekers, die geen bruisend uitgaansleven zoals in Pattaya willen. Zij kunnen zich hier ontspannen op een kilometers lang zandstrand met een tropische achtergrond. Het strand van Hua Hin is 5 km lang. Tevens kunt u hier genieten van de fraaie natuurparken die Hua Hin’s omgeving bepalen en volop de lokale sfeer in het stadje Hua Hin proeven.Het treinstation van Hua Hin is wereldberoemd. Toen in 1920 de spoorverbinding met Bangkok werd geopend bouwde de Thaise spoorwegen het koloniale Railway Hotel. Ook werd toen de eerste openbare Golf Course geopend. In 1926 liet de toenmalige Koning Rama VII het Klai Kangwon Paleis bouwen op een paar kilometer afstand van het Railway Hotel. Vandaag de dag wordt dit paleis nog regelmatig gebruikt door de Koninklijke Familie. De afstand vanuit Bangkok naar Hua Hin bedraagt ongeveer 192 km. U kunt Hua Hin bereiken over de weg, per trein en zelfs per vliegtuig vanuit Bangkok.Per auto of bus duurt de rit iets minder dan 3 uur. Vanuit de Sai Dtai Southern Bus terminal gaan dagelijks om het uur airconditioned bussen naar HuaHin. Tevens gaan er dagelijks diverse treinen vanuit Bangkok naar Hua Hin. Via de haven wordt dagelijks verse vis aangeleverd. Er bevinden zich vele seafoodrestaurants in Hua Hin. Uiteraard zijn er ook vele andere mogelijkheden om uit eten te gaan, van pizza en pasta´s, kip tandoori tot vleesproducten van de internationale menukaart. Probeer ook eens de grote variatie aan vers fruit en kanoms (Thaise zoetigheid)Hua Hin is niet zo groot, zodat u uren kunt rondwandelen zonder afhankelijk te zijn van vervoersmiddelen. De meeste hotels zijn gelegen op enkele minutenlopen van het strand, de markt en een leuk restaurant.Enkele nuttige sites om Hua Hin beter te leren kennen;
http://lilawadee.blogspot.com/
http://huahin.startpagina.nl/

Mogelijkheid tot maken van korte trips met openbaar vervoer of huur chauffeur voor een dag voor 2800 baht en gasoline.Laat je inspireren door “het land van de glimlach”, en ga op ontdekkingstocht.

Gebruik maken van reisbureau’s met nederlandssprekend personeel
http://thailandtreks.com/
http://www.thailandunplugged.com/index2.html
http://www.viengtravel.com/

Geen opmerkingen: