donderdag 22 januari 2009

Nog maar een paar dagen..

20-01-2009

Vandaag geen strandweer, maar volgens de weersverwachting morgen weer beter, dus we gaan vandaag de laatste inkopen doen in MarketVillage.
Nog twee dagen in Hua Hin, morgen strand en overmorgen (22-01) gaan we shoppen in Bangkok en we overnachten natuurlijk in het TrangHotel, WisutKasatroad.
Over het strand lopen we naar het dorp, gaan nog wat kruiden halen en natuurlijk een lekkere Cafe Moccha bij het Hilton.
HuaHin Nightmarket, voor toeristen echt een moet, wij komen er niet zo vaak, maar vandaag is er feest op de markt, veel genodigden die luisteren naar muziek en vooral ...



Nieuwe middenstand in Hua Hin Centre, na veel leegloop in het centrum, toch een nieuwe shop, tegenover de bij iedereen in Hua Hin bekende Potjes is namelijk een IJSSALON geopend..


21-01-2009
Vandaag de laatste dag in HuaHin, en de weergoden hebben besloten ons nog een stranddag te bezorgen.
Vroeg opstaan, moet samen met Toy, die weer op trip is, nog een reisschema uitwerken voor een trip in February, naar het Flowerfestival in ChiangMai.
10.00 uur, Helma halen en luieren op het strand, alweer tamelijk druk, maar perfecte plek gevonden met goede menukaart, want Thais eten blijft favoriet.


Na een dagje strand, even opfrissen en op het pleintje bij Grandma (Topcentre)van een lekker uitgebreid diner genieten, nog wat kunst bekijken en dan...

22-01-2009
Afscheid nemen van Condochain(is maar voor even),we moeten wel, want we hebben onze condo verhuurd vanaf 24-01 voor meerdere maanden. Bustickets kopen bij PranTours voor de bus naar Bangkok(160 baht).

Helma maakt in de bus kennis met een Thaibokser, en we worden uitgenodigd voor een gevecht in Lumpinistadium (27-01) maar dan zijn we alweer in Nederland.
Sai Tai Mai, het busstation (zuidelijk) in Bangkok, taxi pakken en op naar WisutKasat,het Tranghotel, voucher halen bij ViengTravel,reisbureau gelegen rechts van het Tranghotel, inchecken en rugzak op de kamer gooien.
Taxi aanhouden en voor 80 bahtjes rijden we naar MBK centre op Siamsquare, ons perfecte shoppingcentre.
Eerst naar fifthfloor om te genieten van een heerlijke lunch.


Shoppen, hoort erbij en zeker de laatste dag voor vertrek naar Nederland, deze verblijven we altijd in Bangkok.

Ook Bangkok is aangekleed voor het Chinees Nieuwjaar, dat dit jaar valt in het weekend van 26-01, het jaar van de OS.
Discoverycentre, SiamParagon, schitterende aankleding...





Na enkele uren shoppen, richting Kao Sarn Road, het backpackersdomein,want we krijgen honger en restaurant ''de stoeprand'' is weer geopend en PadThai als afsluiting is altijd lekker.


Nog een laatste borrel en ......

Geen opmerkingen: