zondag 22 februari 2009

Gewijzigde Visaregels 1-12-2008

Paspoort en Visum

LET OP: De bepalingen voor het toewijzen van visa bij aankomst te Thailand zijn gewijzigd. Onderstaande bepalingen zijn reeds van kracht.

Wanneer u met een internationale vlucht te Thailand arriveert krijgt u bij de immigratiedienst op het vliegveld een visum met een geldigheidsduur van maximaal 30 dagen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Indien u langer dan 30 dagen verblijft kunt u op basis van dit visum op het Immigratiekantoor te Bangkok eenmalig een verlenging kopen voor de duur van maximaal 14 dagen. Overschrijding van uw toegestane verblijfsduur is strafbaar.

Heeft u een reis geboekt waar u tijdens de reis via een buurland Thailand binnenkomt, dan krijgt u via de Immigratiedienst een visum voor een verblijf van maximaal 15 dagen. Dit visum is kosteloos. Dit visum kunt u maximaal met 7 dagen verlengen door bij de Immigratiedienst te Bangkok een verlenging te kopen.

Adres:
Immigration Bureau Head office 507 Soi Suan Plu Sathorn Thai Road Tel. 02-287-3101-10

Maximale verlenging: indien bovenstaande mogelijkheden niet op uw verblijfsduur te Thailand van toepassing zijn raden wij u aan vóór vertrek de Nederlandse Visumdienst te raadplegen. Hier kunt u voor vertrek een 60-daags visum kopen. Zie www.visumdienst.nl

Geen opmerkingen: