zondag 19 juli 2009

THAILAND FESTIVAL 2009


Bij het bezoek aan ons festival zult u worden meegenomen op een ontdekking reis naar het verre oosten, naar het Land van de Glimlach, THAILAND.

Het festival bezoek zult u niet snel vergeten; al bij binnenkomst proeft u direct de oosterse sfeer van Thailand.
Een afwisselend entertainment programma met muziek, dans, traditioneel Thais toneel en een originele Thaise trouwceremonie staat u te wachten.
Daarnaast kunt urenlang snuffelen en winkelen bij één van de vele kraampjes op onze oosterse markt, met typische Thaise producten, waar u zowel privé als zakelijk terecht kunt voor uw aankopen of inkopen voor het nieuwe seizoen.
Als u moe bent geworden van al deze nieuwe indrukken, kunt u plaats nemen op ons terras, waar wij heerlijke Thaise gerechten en drankjes voor u zullen serveren.

Ook kunt u op ons festival veel informatie krijgen van diverse organisaties die reizen naar Thailand organiseren, of van organisaties die u behulpzaam kunnen zijn bij uw inkopen in Thailand.

Een echte aanrader is de traditionele Thaise massage, welke u kunt genieten in één van de Thaise Spa 's. U zult zich weer als herboren voelen.

Als u nog tijd over heeft, kunt u een kijkje in de Thaise tempel nemen en kennis maken met echte Thaise monniken.
Voor degene die na dit alles nog voldoende energie over hebben, gaan wij zaterdagavond door tot 01.00 uur met Thaise shows en optredens van Thaise live bands.


De highlights ……
1 Podium van 120m2
Overdekte Thaise markt met meer dan 80 kramen
Vele infostands over Thailand, reisorganisaties en Thaise bedrijven
Demonstratie fruitsnijden
Thaise muziek
Traditionele Thaise dans
Demonstratie Thai boxing
Thaise tempel
Vele Thaise restaurants en snackbars
Thaise spa en massage
Demonstratie Thais koken

Kortom een bezoek is zeker de moeite waard!

Tot ziens in Den Haag

Geen opmerkingen: