vrijdag 20 november 2009

Na studie op stap......

Vandaag na lekker uitgeslapen te zijn gaan we op pad.
Met Pran tour, de lijnbus van Hua Hin naar Bangkok voor 160 baht heeft het de laatste tijd moeilijk, want er is concurrentie gekomen in de vorm van minibusjes die voor 180 baht pp. naar Bangkok rijden.
We kiezen vandaag toch weer voor de grote bus, lekker ruim en stop bij Sai Tai Mai, het zuidelijke busstation. Na een ritje van ruim 2 uur stappen we over in een taxi en gaan naar MBK, ons favoriete shoppingcentre en gaan lekker wat eten bij The Fifth,
een leuk eetplein op de vijfde etage.

Na shoppen richting hotel, vandaag hebben we het oude Ibishotel in Huamark geboekt voor 1050 baht all inn, tegenwoordig heet dit hotel All SeasonsHotel, een keten dat toch draait onder de vlag van Accor. Waarom dit hotel, het ligt zo´n 15 kilometer van Suvarnabhumi af, en we vliegen al om 07.25 naar Penang, dus elke minuut telt, vooral als je ook nog wilt ontbijten.

All Seasons Bangkok Huamark (previously Ibis.


5 Soi Ramkamhaeng 15
Ramkamhaeng Road
Huamark
10240 BANGKOK
THAILAND




Huamark is welbekend bij de taxidrivers maar de taxichauffeur die wij bij MBK aangeboden kregen wist absoluut geen weg, maar al samen zoekende kwamen we erachter dat dit hotel achter THE MALL, een groot shoppingcentre ligt.

Happie eten, slapen en op tijd op.....

Geen opmerkingen: